nieuws

Inspiratiekalender

Dit jaar een initiatief om tijdens de 40 dagen tijd elke zondag een blad van de inspiratiekalender aan u te geven. Met Pasen ontvang u dan de complete inspiratiekalender die u thuis kan ophangen.

Tijdens de 40 dagen tijd krijgt u, na afloop van de dienst, een blad van de inspiratiekalender. Op dit blad vindt u, naast de tekst van die betreffende week, teksten, coupletten of liederen die gemeenteleden hebben ingestuurd omdat deze teksten hun inspireert of hulp biedt op specifieke momenten of gewoon warme herinneringen aan hebben. Zo ontstaat zeven inspirerende bladen die wij met Pasen als inspiratie kalender aan u aanbieden. Elke week dus een pagina die u gedurende de week kunt gebruiken als inspiratiebron. Elke dag een tekst om over na te denken of te laten inspireren.

U kunt dus de bladen die wekelijks krijgt verknippen en specifieke teksten een plekje te geven in uw woonomgeving of in uw telefoonmapje doen. De kalender, die u met Pasen krijgt, kunt u ophangen. Voor elke maand een nieuw blad of laat gewoon uw favoriet als eerste hangen en als u behoefte heeft bladert u er gewoon doorheen.

Hieronder vindt u de losse pagina's die u elke week krijgt. Mocht u er één missen, dan kan u hem hier downloaden.
Het blad van 26 februari.
Het blad van 5 maart.
Het blad van 12 maart.
Het blad van 19 maart.
Het blad van 26 maart.
Het blad van 2 april
De complete kalender.