kerkdienst

Samenkomsten live of achteraf meebeleven

U kunt kerkdiensten live en achteraf meebeleven via kerkdienstgemist.nl of via deze website. In dit item kunt u lezen hoe u dat kunt doen en hiervoor de nodige verwijzingen (links) vinden.

Via onderstaand beeld kunt u een samenkomst direct (live) meebeleven. Het beeld is een directe link naar kerkdienstgemist.nl. Voor het volgen van de dienst, kunt u hier de 'orde van dienst' in een nieuw venster openen.Op de website van kerkdienstgemist.nl wordt duidelijk aangegeven als er een live uitzending plaats vindt. De uitzending begint 5 minuten voor aanvang van de samenkomst. Mocht u eerder hebben afgestemd, moet u hiervoor het scherm wel vernieuwen.

Om kerkdiensten achteraf te beluisteren zijn meerdere mogelijkheden.
- Via deze website
Via het menu item 'kerkdienst' (even boven het afbeelding van de Kosterij), vindt u de laatste diensten. Naast vastlegging van de dienst, vindt u de bijbehorende liturgie en KerkPlus van die week. Door op de rode tekst (link) te klikken wordt het bijbehorende bestand geopend.
Op deze wijze kunt u ook later in de week of de weken erna, de kerkdienst nogmaals of alsnog beleven. De vastlegging van de dienst is bewerkt, het intro van de dienst is kort.

- Via de website van kerkdienstgemist.nl
De opnames die van de diensten worden gemaakt, om deze live mee te kunnen beleven, worden bewaard. De diensten van de laatste maanden nogmaals bekijken of beluisteren.
Het betreft hier de volledige (onbewerkte) opname.

Mocht u een samenkomst willen bekijken of beluisteren, die niet meer beschikbaar is of andere vragen/opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen met de beheerder van deze website (.).