contact

Routebeschrijving

Ons kerkgebouw, Noordeinde 20, 1521 PA Wormerveer,
kunt u als volgt bereiken (o.a. link naar maps).

Het kerkgebouw ligt aan De Zaan op de hoek van het Noordeinde en de Kerkstraat. Achter het kerkgebouw vindt u "De Kosterij". Hierin bevinden zich de ruimtes waar de gemeente gebruik van maakt voor o.a. vergaderingen, créche en kindernevendienst.

Vanaf de A9 (Haarlem - Alkmaar):
Neem afslag 10-Castricum naar N8/N203 richting Zaanstad. Beneden bij de afslag neemt u richting Zaanstad; N203/N8
Na 5,2 km (u bent langs Krommenie gereden), sla linksaf de N246 richting Wormer/West-Graftdijk/West-Knollendam.
U rijdt de oprit voor de N246 op en slaat direct (450 m) bij de verkeerslichten rechts af, de Kerkstraat in. De Kerkstraat (1,1 km) rijdt u geheel uit tot aan de Zaan. Rechts van u, op de hoek, staat het kerkgebouw.

Vanaf de Amsterdam:
De rondweg om Amsterdam (A10) gaat bij het Coenplein over in de A8 (richting Zaanstad/Purmerend/Leeuwarden). Bij de splitsing A8/A7 blijft u de A8 (richting Wormer/Alkmaar) volgen.
Op het einde van de A8, gaat u rechtsaf, afslag Wormer/Alkmaar (N8/N246).
Na ongeveer 2,5 km. krijgt u, direct over het viaduct, verkeerslichten. Hier slaat u rechtsaf Wormerveer (Kerkstraat) in.
De Kerkstraat (1,1 km) rijdt u geheel uit tot aan de Zaan. Rechts van u, op de hoek, staat het kerkgebouw.


Grotere kaart weergeven


Met het openbaarvervoer (trein)
Als u station Wormerveer uit komt, loopt u rechtdoor (de Wandelweg oversteken, de Stationstraat in) tot aan de Zaan (rivier). Hier gaat u linksaf. U kunt langs de De Zaan blijven lopen, tot u bij het kerkgebouw (hoek Kerkstraat) komt. Het is ongeveer 8-10 minuten lopen vanaf het station. Tegenover het station (uit het station, rechts aan de overkant van de weg) stopt ook stadsbus 69, richting station Krommenie/Assendelft. Deze rijdt door het Noordeinde/Kerkstraat. Als u met de bus gaat, kunt u naast het kerkgebouw (halte Noordeinde) uitstappen. De dienstregeling vindt u via deze link.

Met het openbaarvervoer (bus)
Stadsbus 69 (Connexxion) rijdt van Station Zaandam naar Station Krommenie/Assendelft. Deze stadbus rijdt door Wormerveer heen. De halte Noordeinde bevindt zich op de hoek Kerkstraat/Noordeinde, naast het kerkgebouw.